Modemsite's Forum56 - The Modem Board
Main | profile | register | search | help | Ad-free Login
Modemsite.com
Try the Interactive Troubleshooter
Forums | Lucent / Agere     From the last 7000 Days
  Topic Author Replies Last Post
New Topic faster connect speed? kdeerman012/23/2009 8:48:12 AM
New Topic trying to help a friend gerryc0107/26/2009 5:18:41 PM
New Topic Lucent/Agere Win Modem Drivers gerryc0102/22/2009 2:44:44 PM
New Topic winsdows vista debrah111/1/2008 6:43:39 AM
New Topic Downloads/Updates bethlusby08/9/2008 9:49:36 AM
New Topic Wake on Ring? Billcoff06/13/2008 2:44:26 PM
New Topic Lucent/Agere Soft Modem 2 drv 2.1.47 on Win98 SE telco14/13/2008 9:37:24 AM
New Topic initialization strings aaron75rdb14/13/2008 9:29:48 AM
New Topic Modem Lucent AC-Link soft modem dylewski23/7/2008 9:30:42 AM
New Topic Slow transmits with SV92PP softmodem techinmo233/5/2008 11:45:01 AM
New Topic Agere AC'97 enable voice mode... qbellc31/1/2008 10:24:41 AM
New Topic lucent,agere/modem drivers hartav4112/20/2007 7:57:36 PM
New Topic MoH not working, can't update drivers either tailz112/9/2007 10:34:25 PM
New Topic Agere SV92PP PCI driver newfdad211/3/2007 8:31:20 AM
New Topic Agere Systems 2.0 USB SoftModem Silverado1310/10/2007 1:38:31 PM
New Topic My modem is "gone"! JoJo Starbuck310/9/2007 3:32:06 PM
New Topic Agere HDA modem not recognized? gscarr18/10/2007 10:15:34 AM
New Topic PLEASE HELP!!! gudmike17/20/2007 9:11:10 AM
New Topic Agere SV92PP soft modem pmm16/23/2007 11:07:57 AM
New Topic Installed new driver but still can't use software nett112116/23/2007 11:03:52 AM
New Topic new driver won't install completely hbabees36/3/2007 12:44:38 AM
New Topic new driver did not help Richard137915/28/2007 7:39:52 AM
New Topic Where send applet Ed B.14/11/2007 2:18:40 PM
New Topic Moh applet not loading on startup ... oldloder23/20/2007 6:25:22 PM
New Topic moh not showing calls debrah2u13/12/2007 10:17:40 AM
New Topic LT Win Modem Connection Problem glennhatch61/28/2007 11:12:13 AM
New Topic agere modem connection dmartin11/15/2007 9:05:38 PM
New Topic Problem w/ Modem after upgrading to XP brianleecole11/15/2007 9:03:51 PM
New Topic Lucent/Agere win98se modem installation lisajostep11/15/2007 8:58:56 PM
New Topic Lucent win modem Vanfam3112/8/2006 5:41:04 AM
New Topic How to modify .inf file for unlisted modem ID? richardek69612/1/2006 12:19:17 AM
New Topic Upgrade help needed lismetoo111/22/2006 9:43:55 PM
New Topic Laptop Modem Driver richardj110/10/2006 10:42:38 AM
New Topic Incomming Connection with Laptop v92_user010/8/2006 5:25:40 PM
New Topic Agere SV92P-T00 and LTMOH m32b6419/15/2006 5:17:23 PM
New Topic Agere Soft Modem only connects at 28.8K Ray9918/28/2006 4:47:24 AM
New Topic Recommended Modem? poee18/19/2006 8:45:41 PM
New Topic For Hardware 56k, USB, Serial or PCI? JayDub38/14/2006 6:25:57 PM
New Topic moh172 revmac58/14/2006 6:24:37 PM
New Topic OK to delete the installation files? JayDub18/9/2006 12:50:47 AM
New Topic Deleting ltmoh applet??? Freddy4618/5/2006 11:11:25 AM
New Topic Problem apparently caused by Juno upgrade betrog17/30/2006 7:41:09 AM
New Topic unstable connections bertzeh17/16/2006 4:07:09 PM
New Topic ltmoh.exe run error   Page 1 2 txdoherty187/6/2006 9:31:44 PM
New Topic Why won't Ltmoh v1.72 work for my Venus?? kjavds27/6/2006 1:21:31 AM
New Topic agere pci softmodem slow connection rate agere user16/26/2006 6:39:01 PM
New Topic 5 minutes to disconnect popup warning klim26/10/2006 5:23:15 PM
New Topic Trying to slow modem to 1200 baud 2strick36/3/2006 12:27:33 PM
New Topic Modem Disconnect on Call Waiting greyhorn56/1/2006 11:57:57 PM
New Topic Agere Systems PCI Soft Modem Won't Connect kthompson75/22/2006 8:29:17 AM
New Topic recomend web sites for low speed connection wseccurro15/21/2006 5:26:59 PM
New Topic MOH SETTINGS clearsignal14/19/2006 1:35:24 PM
New Topic Lucent Soft Modem AMR won't connect doubledad64/19/2006 8:38:05 AM
New Topic Modem Woes Fleet44/4/2006 4:10:30 AM
New Topic Agere PCI-SV92PP driver problem dbburnett14/1/2006 2:25:02 PM
New Topic Load LTMoh after handshake jsulliva14/1/2006 2:20:09 PM
New Topic Ageres PCI-SV92PP SoftModem TriCity33013/8/2006 5:11:12 PM
New Topic Error 633 nosingchum12/19/2006 9:26:14 PM
New Topic New modem drivers for lucent v.90 reddog00732/15/2006 11:08:52 PM
New Topic Help! : ) reddog00712/15/2006 10:08:59 AM
New Topic Some ISPs Reject Speed Limits? KAWill1012/28/2005 5:51:38 PM
New Topic Modem On Hold issue resolved clearsignal112/5/2005 9:27:31 AM
New Topic Modem On Hold clearsignal112/3/2005 8:46:14 PM
New Topic SV92P LTMOH 1.72 - Answer Function is not working Will Rickards812/2/2005 4:10:03 PM
New Topic IBM T40 laptop with Agere AC'97 softmodem tmkell70110/25/2005 10:11:39 PM
New Topic Modem is getting frustrating with XP lee157310/19/2005 1:47:38 PM
New Topic How to fix modem after lighting strike? DualKid19/1/2005 8:59:30 PM
New Topic Which Driver do I install? Mcdrago38/26/2005 5:19:00 PM
New Topic Agere softmodem on Dell Inspiron 1000 adthelad28/25/2005 2:14:32 AM
New Topic Stuck... jwarsinske18/14/2005 8:38:04 AM
New Topic V92 speed commands thrasher16/27/2005 10:42:08 PM
New Topic Agere multilink in XP, hows it do? Killet16/17/2005 6:59:24 PM
New Topic Lucent/Agere no longer works after upgrading to SP pckain26/10/2005 5:46:27 AM
New Topic ISP Authentication Problem WTaylor15/29/2005 10:07:47 AM
New Topic Lucent Tech AMR soft modem software lorigal15/15/2005 11:08:51 PM
New Topic Drop connection after printing file hipops15/11/2005 1:44:01 PM
New Topic error 633 when trying to use backup dail-up custer84/22/2005 4:42:15 PM

Show All Forums |